17.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

DJ 571 va fi asfaltat! Romeo Dunca: „Îmi pare rău de acea groapă! Eu am văzut-o târziu!”

DJ 571 a fost adus în discuție în conferința de presă de la finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean, după ce imaginile cu bărbatul care s-a pozat în groapa din asfalt de pe tronsonul Ciuchici – Macoviște, catalogată de localnici ca fiind „cea mai adâncă din județ”, au devenit virale pe internet.

Îmi pare rău de acea groapă! Eu am văzut-o târziu și am acționat cât am putut de repede. Nu am putut să reabilităm drumul pentru că nu se putea. Nu e singurul drum care arată în halul acesta”, a precizat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Președintele a mai afirmat că DJ 571 Ciuchici -Sasca Montană va fi în cele din urmă reabilitat, în acest moment fiind declarat un câștigător al licitației, din cei 12 ofertanți.

spot_img

Avem un câștigător, nu știu dacă a trecut perioada de contestații. Noi am făcut toată această sinusuasă procedură pentru că au fost 12 ofertanți. În final avem un preț. Am pus și banii deoparte pentru proiectare, pentru că termenul de 6 luni va începe să curgă de la începutul lunii decembrie. Asta înseamnă că undeva în mai trebuie să avem deja proiectul tehnic și să putem face licitația pentru execuție. Până atunci mai peticim ce putem”, a declarat președintele CJ, Romeo Dunca.

Totodată, Consiliul Județean a dat termen de finalizare pentru DJ Secășeni-Grădinari data de 1 decembrie, Dunca confirmând că în acest moment se circulă pe asfalt pe acest tronson de drum.

Pe tronsonul Secășeni-Grădinari s-a turnat asfaltul, nu mai este piatră niciunde, se merge pe asfalt și constructorul a promis, deși nu discutam și de stratul de uzură, că va reuși să finalizeze și stratul de uzură pe tot sectorul de drumuri.

Am dat termen de 1 decembrie, a fost vorba de stratul de bază. Circulația se face acum în condiții bune. Nu mai avem praf, dacă vremea va ține, vom așterne și stratul de uzură pe întreg segmentul de drum”, a declarat la final președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Foto: facebook  – Văscuț Andrei Florin

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. „după … bărbatul care s-a pozat în groapa din asfalt de pe tronsonul Ciuchici – Macoviște …
    Am dat termen …”, a declarat la final președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca.

    Este un judeţ cu conducători şi drumuri de mare profunzime!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei