24.7 C
Reșița
marți, 17 mai 22

Romeo Dunca, vinovat! Pentru că respectă legea, regulile!!

 

Am trăit s-o văd și pe asta. Președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin i se contestă, de către secretarul C.J., adversarii politici și jurnaliștii lui pește, dependenți de simbriile acelorași politicieni, un document pe care l-a introdus pe ordinea de zi a ședinței C.J. și care document, până la acest moment, a urmat toate procedurile legale.

Este vorba de propunerile Consiliului Județean pentru Consiliul de Administrație al Aquacaraș. Propuneri care nu sunt ale lui Dunca, ci ale unei firme specializate, din afara județului, care i-a selectat pe cei 10 ,,specialiști” în ape tulburi din care urmează a fi…nominalizați doar 7 bucăți de către plenul C.J.

spot_img

Deci, președintele C.J. Romeo Dunca face doar ceea ce trebuia să facă: supune discuțiilor și votului o listă de candidați produsă de o firmă specializată în astfel de situații, la comanda C.J. fără a interveni în niciun fel pe parcursul derulării operațiunilor de selectare și (atenție !) EVALUARE a candidaților.

Și, sigur, cei care cred că le fug bănuții, deloc puțini, din buzunare sar ca arși. Unde mai pui că Aquacaraș are un plan de investiții pe termen scurt de cca 100 milioane de euroi. Și cum, noi nimic? Spre noi nu curge Aqua?

Săracul Romeo, când să fie și el corect și legal, primește iarăși bobârnace. Pe nedrept !

Hienele naibii !…

Mihai SPRÎNCEANĂ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei