fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Încă un proiect câștigat de administrația locală condusă de Adriana Elena Sărăor!

Primarul Adriana Elena Sărăor a mai bifat o reușită de când se află la conducerea administrației locale din comuna Fârliug. De data aceasta este vorba de aprobarea spre finanțare a unui proiect pe care Primăria Fârliug l-a depus în luna octombrie a anului trecut.

Proiectul presupune investiția în eficientizarea energetică a școlii din localitatea centru de comună, iar zilele acestea a fost publicată lista cererilor de finanțare aprobate în urma solicitării de fonduri la Administrația Fondului de Mediu, prin programul Eficientizarea energetică în școli, școala din Fârliug fiind prezentă pe această listă.

„Dragii mei consăteni! Împărtășesc cu dumneavoastră bucuriile! În data de 14.10.2021, am depus spre finanțare proiectul „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea Școlii Gimnaziale Fârliug, județul Caraș-Severin”. S-a publicat lista cererilor de finanțare aprobate, pe această listă se află și școala noastră”, a precizat edilul comunei Fârliug.

Valoarea proiectului este de aproape 3.000.000 de lei.

Lorena POENARU

 

1 COMENTARIU

  1. Eficientizarea energetică în școli, școala din Fârliug fiind prezentă …

    Eh, pe la alții (Fârdea, același tabel) se eficientizează ”inteligent” și energic-energetic căminul cultural, de pe cultura lacului (Surduc). De școală nu e nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei