fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

1.695 de locuri pentru soldați și gradați profesioniști, scoase la concurs

Ministerul Apărării Naționale recrutează candidați pentru ocuparea a peste 1.600 de locuri de soldat/gradat profesionist în Armata României. Perioada de înscriere se va încheia pe data de 24 octombrie.

„Ministerul Apărării Naționale, prin Centrul Militar Judeţean Caraş-Severin, recrutează tineri/tinere, între 18 și 45 de ani, pentru a deveni soldat/gradat profesionist în Armata României și a încadra unul din cele 1695 de posturi din seria de formare suplimentară 2022.

Se candidează pentru un post, nu pentru toate locurile scoase la concurs, așadar, concursul este pe post.

Lista posturilor pentru care se organizează concurs, precum și criteriile specifice de recrutare și selecție pentru fiecare armă/serviciu/specialitate militară pot fi consultate la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Caraș-Severin din Reșița strada Sportului nr.4”, precizează locotenent colonel Constantin-Sorin Pandrea, comandatul Centrului Militar Județean Caraș-Severin.

Cei interesați pot obține informații suplimentare de la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Caraș-Severin din Reșița strada Sportului nr.4, de luni până vineri, între orele 08:30-15:30, la telefon 0787.780.957.

Informații se pot obține și pe e-mail:cmj.carasseverin@gmail.com sau pe pagina de Facebook a Centrului Militar Județean Caraș-Severin.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei