5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Înscrierile pentru programul Antreprenoriat în mișcare sunt extinse până pe 18 octombrie 2021

 

Continuă înscrierile pentru Antreprenoriat în mișcare – primul program pilot care oferă inițiere în antreprenoriat și finanțare de 10.000 de euro pentru încurajarea turismului și sportului din Reșița și Caraș-Severin, inițiat de Primăria Reșița și Decathlon. 

Fiecare participant va avea ocazia să învețe noțiuni de business și să își extindă cunoștințele antreprenoriale existente alături de cei mai buni experți. Cele mai bune idei vor fi selectate de un juriu din care fac parte: RAUL BUZGAR – Production Country Leader Decathlon; FLORIN GHINDĂ – Fondator RomâniaPozitivă.ro & trainer în cadrul programului; ILDIKO PATAKI – Consilier pentru Politici Educaționale la Primăria Reșița și SIMINA KOVACS – Antreprenor.

spot_img

Înscrierile au loc până pe 18 octombrie, iar proiectele selectate vor fi anunțate între 25 – 26 octombrie. 

Pentru înscriere, trebuie îndeplinite două criterii esențiale: afacerea pe care vor să o pornească cei interesați să susțină îmbinarea turismului cu sportul și să fie implementată la nivel local în Reșița sau Caraș-Severin.

Mai multe detalii despre programul Antreprenoriat în mișcare și despre modalitatea de înscriere pot fi accesate pe website-ul: www.antreprenoriatînmișcare.ro.

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei