fbpx
16 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

„Într-un an, toată comuna va avea apă și canal!” Primarul Poplicean a mai semnat un contract!

Început de toamnă cu multe realizări pentru edilul comunei Sasca Montană, care a reușit într-o singură lună să semneze la Ministerul Dezvoltării două contracte de investiții de importanță majoră pentru comunitate.

Dacă săptămâna trecută a fost semnat contractului de finanțare pentru modernizarea străzilor din localitatea Potoc, proiect care se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei, zilele acestea primarul Ioan Poplicean s-a întâlnit din nou cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, pentru semnarea unui contract de finanțare a proiectului de extindere a rețelei de canalizare în localitățile Sasca Montană și Sasca Română.

Valoarea acestei investiții se ridică la aproximativ 4 milioane de euro, după cum a menționat pentru Reper 24 chiar primarul comunei Sasca Montană, Ion Poplicean.

Avem rețea de apă și canalizare funcționale în Slatina Nera și Potoc, iar în localitatea Bogodinț așteptăm doar să finalizeze cei de la Enel montarea contoarelor și vom avea și aici funcțional. Într-un an toată comuna va avea rețele de apă și canal, funcționale! Nu au multe UAT-uri bogate apă și canalizare peste tot, cum vom avea noi!”, a afirmat cu mândrie, edilul Poplicean.

Primarul mai afirmă că dacă într-o buna zi va fi modernizat și Drumul Județean 571, atunci vor exista cu adevărat premisele dezvoltării acestei zone pitorești a Banatului de Munte de la Sasca Montană.

Lorena POENARU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei