14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

Ion Mocioalcă: „PSD a intrat la guvernare pentru a stopa declinul social și economic”

Senatorul social democrat cărășean, Ion Mociolacă evidențiază faptul că PSD a intrat la guvernare pentru a stopa declinul social și economic resimțit de români după doi ani de guvernare de dreapta.

Parlamentarul își argumentează afirmația făcută printr-o scurtă prezentare a schimbărilor resimțite de către români de când social-democrații au intrat la guvernare.

Chiar din prima lună, cetățenii au putut vedea o schimbare profundă a modului de a guverna România. PSD a impus măsuri care au crescut veniturile la 10 milioane de români, s-a alocat cel mai mare buget la investiții, în special pentru infrastructura de transport, s-a schimbat abordarea în privința pandemiei și a crescut bugetul la sănătate, s-au luat măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri și pentru îmbunătățirea colectării taxelor și se asigură susținerea natalității și a familiilor cu copii”, a declarat senatorul PSD, Ion Mocioalcă.

spot_img

Românii trebuie să știe că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare aceste măsuri n-ar fi existat astăzi, mai susține parlamentarul cărășean.

Românii aveau nevoie de astfel de măsuri și chiar dacă unii nu le-au dorit, PSD și le-a asumat, le-a susținut și le-a făcut posibile tocmai pentru că este o perioadă critică”, a mai declarat senatorul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei