1.7 C
Reșița
vineri, 02 decembrie 22

Ion Mocioalcă: „PSD combate creșterea prețurilor la alimente și carburanți!”

Intrarea PSD la guvernare a avut în vedere promovarea de măsuri economice menite să vină în sprijinul românilor pentru a face față creșterii prețurilor la alimente și carburanți.

Senatorul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă afirmă că PSD propune un set de măsuri benefice pentru populație:„Vouchere pentru cumpărarea de alimente de bază, pentru familiile vulnerabile și pentru cei cu venituri mici.

Propunere PSD: 50 de euro/voucher la fiecare 2 luni, până la finalul anului.

spot_img

Vouchere acordate lunar, în perioada de școală, pentru elevii cu burse socială.

Propunere PSD: 30 de euro/voucher.

Dublarea cotei de hrană pentru bolnavii internați în spitale, de la 11 la 22 de lei, creșterea valorii tichetelor de masă acordate angajaților.

Propunere PSD: creșterea de la 20 de lei la 30 de lei.

Schemă de ajutor de stat pentru transportatori, pentru decontarea accizei la motorina achiziționată din țară.

Propunere PSD: 50 de milioane de lei, cu posibilitatea suplimentării”.

Parlamentarul Ion Mocioalcă susține că obiectivul PSD este ca aceste măsuri de sprijin să fie finanțate în proporție de 50% din fonduri europene, pentru a nu afecta investițiile programate în buget.

Dacă cei de la PNL reușesc să propună mai multe surse de finanțare din fonduri europene pentru aceste măsuri social-democrate, atunci, desigur, PSD va susține ca valorile voucherelor și a tichetelor de masă să fie mai mari”, susține senatorul PSD, Ion Mocioalcă.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Sloganuri și propagandă (hau, hau), tipic comunistă. ✍️Ce să înțelegem noi,..??! Ne ajută politicienii, după ce nu au fost capabili să gestioneze pandemia, nu au fost capabili să țină inflația sub control, dar ei ne dau,??! ⁉️Ne dau în varianta…(de ne dor.. FALCUȚELE).😡 Concluzia.. Ne dați cu o mână ne luați cu două.. Rămân la vocea străzii.. Actualii☢️ conducători☢️ nu sunt altceva decât tâlhari administrativi. 😡😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei