22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Ipocrizie și manipulare, în lupta pentru locul trei în sondaje!

Ascult declarațiile televizate ale lui Barna usr-istul, care la distanță de doar 3 ani are abordări diferite față de două evenimente identice petrecute live.

După evenimentele din 10 August 2018, când jândarii i-au bătut și gazat pe protestatarii ce au atacat Guvernul, dl Barna și USR, dar și alte partide, prietene acum cu PSD, aflat la butoanele MAI atunci, dl Barna, așadar, cerea capul ministresei Carmen de Teleorman.

Motivul? Gazele au fost rusești, puțin și cam multe și otrăvite, iar în cele câteva încăierări dintre jândari și „diasporeni” pulanele primilor au izbândit. S-a lăsat cu cucuie și vânătăi, dar mai ales cu plângeri penale, dosare secretizate și tăvăleală ieftină a unor bocitoare useriste, tocmite prin ședințele de plen ale Parlamentului.

spot_img

După evenimente de ieri, cu protestatari mult mai puțini și, zic eu, mai inofensivi decât „diasporenii” din Dămăroaia lui 2018, dl Barna cere din nou demisia ministrului, Bode de această dată, până de curând coleg în Guwerner-ul Cuțu. De ce? Pentru că nemernicul de ministru nu a folosit „recuzita” 10 August împotriva hAUR-iștilor care i-au atacat pe excelențele lor, nobilii aflați în Palatul Parlamentului.

Cum, dom’le, să lași un șef de galerie, zice reprezentantul nației române Barna, referindu-se la parlamentarul George Simion, să facă un miting de partid și să-i atace pe aleși chiar în Turnul lor de Fildeș? Dacă atacau Guwerner-ul, ne durea-n bască, noi am fost exmatriculați de-acolo, acum sunt doar dușmanii noștri, PSD și PNL, să-i căsăpească p-ăia!…

Concret, protestatarii convocați de către AUR au demonstrat în fața Parlamentului, însă unii, câteva grupuri de asalt, chiar au reușit să intre în curte. Și a ieșit doar cu circ. Dar circul și tăvălelile usr-iste din interiorul Parlamentului, dl Barna le-a uitat?!

Știu că nu le-a uitat. A fost doar și scenarist și regizor la filmele alea medaliate și premiate de fundația Sörös.

Concluziile le trageți dumneavoastră. V-am oferit doar ocazia să observați că în politică unitatea de măsură este diferită chiar și în capul unui singur politician, ipocrit și manipulator.

Și când mă gândesc că, sătul de PSD și PNL, în 2016 am votat USR…

foto: DoarRomania.ro

Mihai SPRÎNCEANĂ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei