fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Jazzul va răsuna, din nou, în Poiana Lupului! Biletele la Gărâna Jazz Festival au fost deja puse în vânzare

Gărâna, satul dintre munți, va găzdui și anul acesta patru zile de muzică dedicată pasionaților de jazz. Cea de-a a XXVII ediție a Festivalului de Jazz, cel mai iubit și așteptat eveniment de gen din România, se va desfășura în perioada 6-9 iulie. Concertele vor avea loc în cele două locații deja consacrate: pe scena din Poiana Lupului și în Biserica Catolică din Văliug.

Organizatorii au făcut publice și primele nume care și-au confirmat prezența la eveniment. Sunt artiști de renume și tineri muzicieni valoroși din Europa și Statele Unite ale Americii, printre care: Sinikka Langeland Group (Norvegia), Austrian Syndicate (Austria), Camille Berthold & David Helbock (Franța, Austria), Michel Godard Band (Franța), Daniel Herskedal Group (Norvegia), Julian & Roman Wasserfuhr (Germania),  Jonathan Kreisberg (S.U.A.), Jan Gunnar Hoff Group (Norvegia), The Side Effects: Stian Carstensen, Marius Neset and Thomas Strønen (Norvegia), Enzo Favata Band (Italia), Michel Godard (Franța) și Vincent Courtois (Franța).

Viziunile lor originale, sprijinite pe creativitate și virtuozitate, ne vor dezvălui cât de surprinzător, provocator și emoționant este jazzul contemporan. Programul festivalului urmează să fie completat cu alți muzicieni valoroși, astfel încât să vă oferim două concerte pe zi, de vineri până duminică, pe scena din Văliug, iar, pe scena principală din Poiana Lupului, patru concerte pe zi, de joi până sâmbătă, și trei concerte în ultima zi de festival, duminică, 9 iulie”, precizează organizatorii.

Biletele sunt deja disponibile online, pe www.bilete.ro, precum și în magazinele Inmedio & RELAY, Germanos, Vodafone și oficiile Poștei Române. Prețul unui abonament, pentru 4 zile, este de 520 de lei, iar cel al unui bilet pentru o zi este de 140 de lei. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită.

Gărăna Jazz Festival este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat. În ultimii 26 de ani, peste 100.000 de spectatori și numeroși artiști cu renume internațional au împărtășit experiența muzicii jazz de avangardă, ascultată sub cerul liber în micul sat din inima Banatului.

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei