fbpx
11.7 C
Reșița
marți, 16 aprilie 24

La noi în județ nu sunt „condamnați”!

În mai toate județele țării, pesediștii și peneliștii „sunt condamnați să conviețuiască împreună”, zice urmașul Brătienilor în funcție. Că „așa vor părinții” zice Batistuță Rareș Bogdan, tot un uzurpator al brătienilor. Unii nu știm cine sunt „părinții”, dar ce mai contează. Puterea e dulce ca mierea și, să fie clar, țara nu poate fi lăsată pe mâna și la mintea … extremiștilor.

La Caraș, însă, nici vorbă de … „condamnați”. Dau stângu în dreptu și dreptu în stângu (pesediștii dau în Dunca și Dunca în pesediști de sar fulgii și din stânga și din dreapta de nu-i mai pot aduna nici aspiratoarele DIICOT, DNA și ANAF la un loc). Ce coabitare, ce logodnă, ce măritiș din interes?! Nici vorbă. Într-o bună zi, ascultați la moșu, ucrainienii și rușii își vor da mâna, dar Dunca cu oții de pesediști, niciodată. Nici dacă îl dau măCiucă și ai lui afară din țară.

Cum adică, băi nenică, după ce v-ați întâlnit mai mult prin tribunale decât prin sediul CJ să vă dați acum mâna că vor Ciucă și Ciolacu, un C+C bucureștean care sper să nu falimenteze România?! Cum să stea la poză Dunca cu Crina și Isac, cum să coabiteze Popa cu Popovici și Hadrian Popescu cu Lucian Voina? Situații imposibile.

Așa că noi, cărășenii, putem merge la vot, avem variante, avem stânga, avem dreapta, avem centru și avem și extreme (și AUR și SOS).

Felicitări, combatanților! Așa-mi place! Bateți-vă! Luptați-vă! Până la ultima picătură de sânge. Și până n-o să mai aveți pe ce vă bate!

Trăiască lupta de clasă!

 

Mihai SPRÎNCEANĂ

1 COMENTARIU

  1. Așa că noi, cărășenii, putem merge la vot, avem variante, avem stânga, avem dreapta, avem centru …

    Centru?
    Ehe, cum și alții au de primar un peneleu, nu (mai) au nici centru nici ceas electric … în curând se pare că nu vor (mai) avea nici (emblematicul) pod de fier, construit prin 1902 cu oțel de Reșița, cel destinat să unifice partea germană cu partea română a orașului, adică cele două comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei