fbpx
12.9 C
Reșița
miercuri, 29 mai 24

Peste 1000 de copii au devenit „Salvatori pentru o zi”

La Ziua Porților Deschise a Unității Speciale de Aviație Caransebeș, ce a avut loc ieri, peste 1000 de copii curioși au devenit „Salvatori pentru o zi” – ne-a transmis președintele Asociației „Cuib de vise”, Adina Pasere.

Copii au avut astfel ocazia de a descoperit fascinanta lume a aviației, apărării și a afacerilor interne. Pentru că a fost vorba despre copii, aceștia nu doar că au aflat câte ceva din tainele aviației, dar s-au și bucurat de vată de zahăr pe băț la discreție, pe care membrii asociației le-au oferit-o cu generozitate. În plus, ziua le-a fost și colorată – la propriu – cu ajutorul picturilor pe față, spre distracția celor mici.

La final de zi am constatat că în timp ce vizitatorii noștri mai mici au ales să fie “salvatori pentru o zi”, noi împreună cu colegii noștri de la MAI și IGAV, am făcut din această chemare – sensul vieții”- a mai afirmat Adina Pasere, care a dorit să și mulțumească celui care a donat aparatul de făcut vata pe băț, Adelin Pasere, și lui Marius Săndulescu, „specialist în bețe”.

Asociația „Cuib de vise” din Caransebeș a fost înființată în 2021 și se ocupă în principal cu ajutorarea persoanelor defavorizate, atât copii, cât și vârstnici și este deschisă pentru primirea de noi membri – după cum spune președintele asociației: „Dacă și tu simți să faci parte din echipa salvatorilor, te așteptăm oricând să te alături Asociației Cuib de Vise, pentru că lucrurile bune se fac împreună“ a fost îndemnul acesteia.

Daniela TUDOR

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei