fbpx
11.7 C
Reșița
duminică, 03 martie 24

Lucrările de infrastructură din Bocșa vor continua și în acest an

Toate proiectele de infrastructură începute în Bocșa vor continua și în acest an, afirmă edilul Mirel Patriciu Pascu. Acestora li se vor adăuga alte lucrări din fonduri proprii sau finanțate prin diferite proiecte.

„Dacă ar fi să amintesc dintre ele, cred că primul ar fi varianta de ocolire a orașului Bocșa, unde la finalul anului trecut am semnat contractul pentru Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic. La ora actuală topografii sunt în teren și fac măsurătorile și ridicările topo pe toți cei 13 km din varianta de ocolire a orașului Bocșa. După această etapă se va stabili cu exactitate traseul, pe unde va trece șoseaua și vor urma studii geologice, arheologice, exproprieri, dezmembrări“, a afirmat pentru Reper24, Mirel Patriciu Pascu.

„Vom continua cu proietul finanțat prin PNDL 2 unde avem 52 de străzi în lucru, modernizare, rigole, trotuare, asfalt și pot să vă spun că am mai licitat 12 străzi, mare parte în Bocșa Română, prin ADR 5 Vest. Acestea sunt în evaluare și sperăm ca în scurt timp să semnăm contractele și din primăvară să înceapă lucrările“, a mai spus edilul orașului Bocșa.

În acest fel, în următorii doi ani, 64 de străzi din orașul Bocșa vor fi în lucru. Edilul Mirel Patriciu Pascu a amintit și de proiectul pentru Casa de Cultură, cinematograful orașului Bocșa și parcul din fața Primăriei, al cărui contract a fost semnat la finalul anului trecut și s-a dat deja ordinul de începere a lucrărilor. Banii vin tot prin ADR Vest, bani europeni, iar lucrările se vor încheia în acest an.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei