fbpx
-1.3 C
Reșița
joi, 26 ianuarie 23

Proiect după proiect la Primăria Caransebeș

Consilierii locali ai municipiului Caransebeș au aprobat la ședința extraordinară de zilele trecute, documentația de avizare a lucrărilor de intervenții, indicatorii tehnico-economici și devizul general, pentru un nou proiect de investiții: „Modernizare și extindere trotuare în municipiul Caransebeș“.

Proiectul a fost aprobat spre finanțare prin programul Anghel Saligny, iar consilierii locali au aprobat și cofinanțarea din bugetul Primăriei pentru realizarea acestui obiectiv. În cadrul aceleași întâlniri a fost votat și proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza DALI și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru investiția „Renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din municipiul Caransebeș“.

Chiar dacă nu a fost nevoie de votul aleșilor din municipiul Caransebeș, un alt proiect va fi demarat în această perioadă. Este vorba de proiectul finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 10: „Promovarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor electrice în municipiul Caransebeș. Valoarea totală a finanțării: 2.461.350 lei fără TVA (500.000 euro fără TVA)“. Se vor achiziționa 10 stații de reîncărcare vehicule electrice (trei puncte de reîncărcare rapidă și șapte de reîncărcare lentă).

spot_img
Perioada de implementare a acestei investiții este de 36 luni de la semnarea contractului de finanțare, dar nu mai târziu de anul 2026.
Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei