fbpx
3.7 C
Reșița
joi, 07 decembrie 23

Lucrările la rețeaua de canalizare sunt avansate în comuna Cornereva

Dacă lucrările la drumurile comunale trenează și este posibil ca anul acesta să nu fie asfaltate în totalitate în comuna Cornereva, constructorii care realizează sistemul de canalizare sunt în avans.

„Avem două tronsoane de canalizare în comună, prin două proiecte diferite, finanțate din bugetul Ministerului Dezvoltării. Unul prin PNDL, a cărui valoare depășește 14 milioane de lei, iar celălalt este de 2 milioane de lei, prin Administrația Fondului de Mediu. Lucrările sunt mult avansate față de grafic și constructorii trag tare“, a afirmat edilul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu.

Termenul de execuție a acestor două proiecte de introducere a canalizării în comuna Cornereva este sfârșitul anului 2022, dar primarul este încrezător că lucrările se vor încheia în prima parte a anului viitor.

„Se lucrează acum la montarea stațiilor de epurare, două la număr. Poate nu vom termina întreaga lucrare în acest an, dar cu siguranță în primăvară se va finaliza“, a mai precizat primarul Novăcescu.

 

Dan AGACHE

 

2 COMENTARII

 1. Domnule Agache,
  Primarul localității Cornereva nu ar avea voie să se plângă de constructorii celor două lucrări ,de felul cum au abordat contractele pentru simplul motiv că au fost atribuite lucrările prin procedură simplificată,cerere de ofertă nu prin licitație PUBLICĂ .
  Deci în fond contractele au fost atribuite cu bună știință constructorilor ,având BINECUVÂNTAREA edilului Novăcescu .Ar fi foarte interesant dacă am cunoaște criteriile care au stat la baza alegerii constructorilor dar și mai interesant este cum a fost selectată societatea care lucrează în prezent(așa cum deckară,,s-a apucat serios de treabă”.Oare până în prezent nu s-a lucrat serios,așa se subînțelege.
  Totodată ar fi la fel de interesant din ce zonă a țării este actualul constructor.Mama OMIDA ne spune că sunt cunoștiințe bune ale primarului ,nu au sosit întâmplător la Cornereva.

 2. Domnule Agache,
  Mai sunt 2 comentarii din data de 22 Iunie care așteaptă să fie moderate.
  Vă rog să le acordați atenția necesară și să le adăugați la articolul dumneavoastră,,Apă și canalizare în cea mai întinsă localitate din România! “

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei