fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Marcel Vela: „Mizăm pe conștientizarea situațiilor în care se află copiii lumii!”

În fiecare an, în noiembrie, este sărbătorită Ziua mondială a drepturilor copiilor (marcată pe 20 noiembrie). Cu 34 de ani în urmă, Adunarea Generală a ONU a adoptat Convenția pentru Drepturile Copilului, apreciată ca fiind realizarea majoră pentru drepturile omului, recunoscând rolul copiilor ca actori sociali, economici, politici, civili şi culturali.

Despre această zi importantă ce aduce în prim plan protejarea şi promovarea drepturilor copiilor, senatorul liberal Marcel Vela a declarat:

„La 34 de ani de la Adoptarea Convenției cu privire la drepturile copilului, mizăm pe conștientizarea situațiilor în care se află copiii de peste tot în lume și pe cum să acționăm pentru a le asigura și crește bunăstarea.

Copiii sunt, fără dar și poate, puterea noastră, nu doar viitorul fiecărei țări, și trebuie să investim tot ce avem mai bun atât în materie de educație, cât și de susținere emoțională, pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios, fără griji, astfel încât parcursul lor în viață să fie lin.

Ei sunt cei care ne încurajează să ne depășim limitele și să începem și noi, măcar din când în când, să privim lucrurile cu ochi de copil”, a susținut parlamentatul cărășean, Marcel Vela.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

  1. „La 34 de ani de la Adoptarea Convenției cu privire la drepturile copilului, mizăm pe conștientizarea situațiilor …” a susținut parlamentatul cărășean, Marcel Vela.

    Adică vindea asigurări la ADAS (2023-34=1989), pe încredere în partid (cel de atunci).
    Tot mizând pe conștientizarea situațiilor …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei