fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Investiții în baze sportive, în comuna Forotic

Tânărul primar din Forotic, Alexandru Sporea, își dezvăluie tot mai intens calitățile administrative și mai ales capacitatea de a aduce proiecte pentru comunitatea care l-a ales să îi conducă destinele.

Edilul Alexandru Sporea susține activitățile tinerilor și cu atât mai mult pe cele care țin de sport. Așa se face că în vara acestui an a semnat un contract de execuție pentru o bază sportivă.

„Acest proiect a fost început inițial prin 2007-2008, pe când era doamna Udrea ministru, perioada renumitelor baze sportive în toată țara, dar nu s-a finalizat la Forotic. Am avut astfel inițiativa să îl finalizăm pe cel de acolo și să începem realizarea altui teren, de la zero, în localitatea Comorâște, fără vestiare, vorbim doar de suprafața de joc”.

La Școala Gimnazială de la Forotic există o sală de sport, care beneficiază acum de o reabilitare.

Tot pentru tinerii și copiii din comună primarul a realizat câteva parcuri, iar activitatea în aer liber este îmbinată cu cea de ecologizare, care mai este și stimulată. Primii trei elevi din fiecare clasă sunt premiați prin participarea la câte o tabără.

Cu fonduri obținute prin PNRAS sunt finanțate și excursii pentru motivarea elevilor din comună. De asemenea, primarul a propus ca elevii care participă la concursuri extrașcolare să fie și ei premiați.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei