fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Măsuri de digitalizare la Băile Herculane. Costurile vor fi suportate de Aquacaraș

Începând din 4 martie, societatea Aquacaraș va demara la Băile Herculane procedurile de înlocuire a contoarelor vechi cu noile contoare cu telecitire.

Vor fi înlocuite, în această etapă, contoarele utilizatorilor cu contracte individuale, mai exact a celor care locuiesc la casă și agenții economici.

Aceste lucrări fac parte din proiectul „Măsuri de digitalizare necesare pentru efientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de societatea Aquacaraș” în cadrul „Programului Operațional Infrastructură Mare, Axa Prioritară 3, Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor, Obiectivul specific 3.2.: Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației”.

Utilizatorii vor fi anunțați cu cel puțin 24 h înainte de a începe lucrările la adresa respectivă.

Costurile pentru această procedură vor fi suportate în totalitate de către Aquacaraș SA. Pentru buna sa desfășurare, pentru eficientizarea procesului de înlocuire a contoarelor și respectarea punctuală a calendarului de lucrări, acest proiect are nevoie de o bună colaborare între angajații Aquacaraș S.A și beneficiari”, au transmis reprezentanții societății de apă și canal din Caraș-Severin.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei