fbpx
-7.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

„Mi-aș dori să pot face ceva pentru locuitori“, spune Petru Mihăilescu, primarul din Bolvașnița

Se spune că de la „dorință“ la „putință“ e o cale lungă, presărată cu multe obstacole și foarte multă birocrație. Este și cazul primarului din Bolvașnița, Petru Mihăilescu, cel care știe care sunt nevoile locuitorilor comunei Bolvașnița, vrea, și stau dovadă proiectele de finanțare depuse de-a lungul anilor, dar „putința“ stă în mâinile altora.

„În momentul de față avem depuse 6 proiecte depuse, pe mai multe surse de finanțare: pe AFIR, pe Anghel Saligny și …așteptăm. Căminul de la Vârciorova stă de 4 ani de zile. Are toate aprobările posibile și imposibile; a venit inclusiv o comisie de la București pentru verificarea în teren, totul perfect, iar răspunsul sosit …: „Nu avem bani de finanțare.

Oare înainte de a ne apuca nu puteau să ne spună să nu mai facem astfel de proiecte că nu există surse de finanțare? Ei ne tot îndeamnă: faceți proiecte, faceți, faceți, faceți! Noi facem, cheltuim din bugetul local banii pentru proiecte tehnice, studii de fezabilitate și ei ne răspund invariabil… „Nu avem bani!“. E frustrant!“, a spus edilul comunei Bolvașnița, Petru Mihăilescu.

spot_img

Din fericire pentru locuitorii comunei, administrația locală a prins o finanțare pentru căminul din Bolvașnița de data această și se așteaptă licitația de execuție pentru acest obiectiv.

Mai avem un proiect pentru un drum agricol tot în localitatea Bolvașnița, cu toate documentele la zi, dar din păcate nu avem sursă de finanțare. Nu ne dăm bătuți și încercăm să-l facem“, a mai spus Petru Mihăilescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei