fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Mirel Patriciu Pascu: „E frustrant să vrei și să nu poți să faci nimic“

O localitate alimentată cu apă de la rețea și cu acces pentru locuitori la canalizare menajeră este un lucru normal și firesc în Europa vestică și nu numai. Fac parte din condițiile de bază pentru un trai civilizat.

În România ultimilor ani s-au alocat miliarde pentru dezvoltarea și extinderea rețelelor de apă potabilă pentru locuitori și pentru înființarea stațiilor de epurare și a sistemului de canalizare. Cu toate acestea, multe dintre lucrările începute cu ani în urmă stau și acum nefinalizate sau, mai rău, întrerupte din diverse motive.

Un lucru asemănător se întâmplă și în orașul Bocșa. Începute cu 7 ani în urmă, lucrările de alimentare cu apă și cele de canalizare… stau.

„E frustrant să vezi că nu se întâmplă nimic, absolut nimic și să nu poți să faci nimic. Lucrările au fost începute acum mai mulți ani și au mers de la bun început prost. De un an de zile, însă, nu se mai face nimic. La început au dispărut constructorii, mai apoi și utilajele. Am discutat atât cu cei de la Aquacaraș, contractantul lucrărilor, cât și cu factorii decizionali de la nivelul administrației județene și…nimic“, a declarat, pentru Reper24, primarul Mirel Patriciu Pascu.

Pe bună dreptate, oamenii sunt revoltați și arată cu degetul în primul rând către primar. Din păcate, noi, administrația locală, nu putem face nimic în acest sens. Am înțeles că sunt probleme cu constructorul, dar asta nu e vina noastră“, a mai adăugat edilul orașului Bocșa.

Dan AGACHE

 

1 COMENTARIU

  1. E frustrant cand la primarie ajunge un proiect tehnic, se aproba indicatorii tehnico-economici, iar la fata locului primarul hotaraste modificarea proiectului dupa bunul plac, fara a consulta pe nimeni.

    Cam asa procedeaza primarul din Bocsa, dar nu-l verifica nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei