fbpx
11.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Moș Crăciun ajunge astăzi la copiii din Văliug

Coborât din vârf de Semenic, dornic să ajungă la toți copiii, Moș Crăciun va face astăzi un popas pentru a împărți daruri tuturor copiilor din Văliug, cuprinși într-o formă de învățământ.

„Toți cei 35 de preșcolari și elevi ai Școlii Generale Petre Sava Băleanu se vor întâlni astăzi cu Moș Crăciun, pentru a primi pungi cu daruri dulci“, a precizat pentru Reper24, primarul comunei, Sorin Blaga.

spot_img

Manifestarea va avea loc în parcul din fața Primăriei, acolo unde un brad a fost împodobit de sărbătoare. Copiii au pregătit și un moment artistic în cinstea lui Moș Crăciun.

Primarul Blaga a mai adăugat că administrația locală nu s-a pregătit  doar pentru acest moment și a făcut toate pregătirile și pentru sezonul rece, atunci când localitatea va fi încărcată de zăpadă:

„Avem serviciul public de salubrizare care se ocupă de deszăpezire. Am achiziționat un UNIMOG cu lamă și sărăriță și mai avem și un buldo-excavator dotat cu lamă. Am luat în administrare de la Consiliul Județean drumul de la intersecția de la Casa Baraj și drumul județean Crivaia care se duce până la Vila Klaus, aproximativ 7 km, la care se adaugă alți 8 km de străzi și drumuri comunale. Avem achiziționați 40 de metri cubi de nisip în primă fază și… așteptăm să ningă“, a mai spus Sorin Blaga, primarul comunei Văliug.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei