fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Peste 300 de copii din Cornereva vor primi cadouri de Crăciun

Consiliul Local al comunei Cornereva a alocat sumele necesare pentru achiziția de cadouri pentru toți cei aproximativ 300 de copii din comună, înscriși în învățământul primar, gimnazial sau profesional în cele 5 școli din localitate.

„Cred că este un gest frumos, pentru un zâmbet din partea copiilor din comuna noastră. Am venit, ca în fiecare an cu această propunere, iar consilierii locali au fost de acord cu această investiție; este o investiție în copiii noștri, în viitorul comunei noastre“, a afirmat primarul din Cornereva, Nicolae Novăcescu.

Cadourile vor fi oferite copiilor din comună în cadrul unor serbări organizate de fiecare unitate de învățământ în parte.

spot_img

De asemenea, Primăria a alocat și banii pentru premierea celor 4 familii din Cornereva care au împlinit anul acesta anul acesta 50 de ani de căsnicie. „Fiecare cuplu care a împlinit în 2022 50 de ani de căsnicie va primi o „Diplomă de fidelitate“ și o sumă de bani pe care să o cheltuiască așa cum vor dumnealor“, a mai adăugat edilul Nicolae Novăcescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei