fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Multă muncă, dar și distracție la Ezeriș

Despre administrația locală a comunei Ezeriș s-a scris și s-a vorbit mult; proiecte peste proiecte, pe toate sursele posibile de finanțare, cu bani europeni, guvernamentali sau din bugetul propriu. Și asta nu de ieri de azi, ci de mai multă vreme, an de an, proiect după proiect.

„Am prins acum o altă finanțare prin PNRR, componenta 15, în valoare de aproximativ 750 de mii de lei cu tot cu TVA. Acesta ne va permite să dotăm cele două școli din comună, Soceni și Ezeriș, cu mobilier nou pentru elevi, materiale didactice, echipamente digitale pentru unitățile de învățământ“, a declarat, pentru Reper24, primarul Ioan Rusu.

Și pe lângă muncă, a cărei rezultate se văd în mai toate colțurile comunei, locuitorii se pregătesc și de distracție. Joi și vineri, în Ezeriș va fi rugă cu prilejul hramului bisericii din localitate. Cu sprijinul Consiliului Local, edilul Ioan Rusu a alocat o sumă de bani pentru eveniment, astfel încât atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de Generația Nouă, Ramona Faur și Ion Dragomir zis Papu.

„Ruga se va ține în curtea căminului cultural din Ezeriș unde așteptăm cu drag goști din județ, dar și din țară ori din afara ei“, a mai adăugat primarul comunei Ezeriș, Ioan Rusu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei