fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

„Niște picături aruncate dintr-un pahar gol“ – Felix Borcean

Noul Executiv a alocat pe finalul acestui an bani către unitățile administrativ-teritoriale. Dacă la rectificările anterioare, municipiul Caransebeș nu a primit nimic, acum la sfârșit de 2021, a primit… aproape nimic.

„80 de mii de lei au fost alocați către Primăria din Caransebeș pentru plata unor arierate, pentru echilibrarea bugetului propriu al municipiului. Suma reprezintă de fapt, niște picături aruncate dintr-un pahar gol“, a declarat pentru Reper24, edilul Felix Borcean.

„Pentru ca oamenii să realizeze ce înseamnă această sumă, vă spun că ea nu reprezintă nici măcar o zecime din valoarea alocată pentru asfaltarea străzii Ardealului. Suma alocată a fost mică pe întreg județul, dar apreciez că ea a fost alocată echilibrat, tuturor UAT-urilor.

spot_img

Când au fost bani mulți, noi nu am primit nimic. Știu că sunt alte primării în nevoi mai mari decât noi și sincer, nu m-aș fi supărat să nu fi primit Caransebeșul nimic, dar banii să fi fost repartizați acolo unde era mai mare nevoie de ei, indiferent de culoarea politică a primarilor. Din păcate, nu a fost așa“, a mai spus în direct la Reper24 live, primarul Felix Borcean.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei