1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

„Nu există bucurie mai mare pentru locuitorii din Luncavița decât reabilitarea acestui drum“- Ion Velescu

Promisiunile de reabilitare a tronsonului de drum județean 608 între Teregova și Luncavița au fost pe buzele multor lideri din Consiliul Județean Caraș-Severin. Proiecte, studii de fezabilitate, finanțări, ordine de începere a lucrărilor, amânări, tergiversări, probleme, șantiere închise și redeschise. În tot acest timp, localnicii și turiștii care se „rătăceau“ prin zona își stricau mașinile prin gropile adânci și de un metru din carosabil.

De ieri însă, lucrurile se schimbă văzând cu ochii. Dacă săptămâna trecută s-au efectuat lucrările de frezare a ceea ce impropriu se numea carosabil, de ieri se asfaltează. Primarul comunei Luncavița, Nicolae Ion Velescu a declarat pentru Reper 24:

Nu cred că există bucurie mai mare pentru locuitorii din Luncavița și Verendin, dar și pentru cei din Teregova și localitățile limitrofe decât reabilitarea acestui tronson de drum județean. Degeaba am asfaltat în intravilanul localității și am adus un strop de normalitate în circulația rutieră dacă până aici drumul era atât de prost încât era aproape imposibil să nu produci o avarie autoturismului dacă te încumetai să circuli pe el“.

spot_img

„Cred că se cuvine și vreau să o fac: mulțumesc în numele meu și al locuitorilor, factorilor de decizie din Consiliul Județean Caraș-Severin pentru reabilitarea acestui drum. E drept că ar mai fi o porțiune de aproximativ 4 Km cuprinsă între satul Verendin și comuna Mehadica, aparținând tot de DJ608, la fel de degradat ca și cel ce se asfaltează acum. Am înțeles că la ora actuală nu există finanțare pentru el, dar sperăm ca anul viitor să fie și el în atenția autorităților“ – a mai precizat primarul comunei Luncavița, Nicolae Ion Velescu.

Din spusele edilului și după ritmul de lucru al constructorilor, la sfârșitul acestei săptămâni sau cel târziu la începutul celei viitoare, circulația mașinilor dintre Teregova și Luncavița se va desfășura pe un carosabil nou, în condiții civilizate.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei