fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

O nouă provocare pentru Mihai ROHOZNEANU!

Antrenorul secund al handbaliștilor reșițeni revine în Liga Zimbrilor ca antrenor principal la SCM Politehnica Timișoara!

La începutul lunii decembrie Mihai ROHOZNEANU urmează să fie anunțat ca antrenor principal la SCM Politehnica Timișoara. El îi urmează lui Atilla HORVATH, fostul principal al timișorenilor dându-și demisia după înfrângerea suferită de gruparea violetă în fața celor de la CSM Vaslui, la jumătatea lunii noiembrie.

Mihai ROHOZNEANU este câștigător a trei Cupe Challenge alături de formația UCM Reșița, dar și al Cupei României cu echipa reșițeană și HCM Constanța. A fost alături de handbalul reșițean, ultima sa prezență pe banca rossonerilor fiind dumincă, 27 noiembrie, la victoria împotriva formației CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.

În prezent este și lector universitar în cadrul Centrului Universitar al Universității Babeș-Bolyai din Reșița, la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Antrenorul reșițean are o sarcină grea la formația timișoreană, aceasta fiind pe locul al XII-lea, ultimul care asigură prezența la barajul de promovare/menținere, cu numai 10 puncte după 13 etape. Pe această cale îi dorim multă baftă!

Miruna MIHANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei