fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

O nouă reușită în beneficiul pacienților de la Staționarul 3 a S.J.U. Reșița

Fără bani, cu conturile blocate de ani de zile, în plină pandemie, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Reșița face lucruri aproape imposibile pentru creșterea calității actului medical în beneficiul pacienților.
Ultima reușită se referă la o rețea funcțională de oxigen pentru Staționarul 3, unitate medicală proaspăt renovată ca urmare a acțiunii voluntare „Adoptă un salon“. Despre această lucrare ce va aduce o „gură de aer“ pacienților, a vorbit managerul SJUR, Alina Stancovici:
La Stationarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița a fost finalizata punerea in funcțiune a instalației de oxigen medicinal. Dacă rețeaua interioara a fost reabilitata acum mai multe săptămâni în timpul lucrărilor de renovare, partea exterioara, respectiv stocatorul de oxigen, a fost finalizata ieri, amplasamentul pentru stocator și montarea acestuia necesitând o serie de avize tehnice. Așadar, Stationarul 3 are rețea functionala de oxigen medicinal.
„Suma necesara investiției pentru rețeaua de oxigen a fost suportata de Consiliul Judetean Caraș-Severin, iar amenajarea exterioara pentru amplasarea stocatorului de către firma Messer s-a făcut prin bunăvoința firmelor Electroechipament, TMK Reșița, ABC System, Calor Grup Reșița și a Primăriei Reșița“.
„Sa fie spre folosul celor care au nevoie de sanatate ca de…aer!”, a precizat managerul Alina Stancovici.
Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Daca Romeo Dan Dunca nu renunta la banii pe care i-a avut la dispozitie prin Banca Mondiala, la toate spitalele din Resita se faceau cu mult mai multe lucruri bune si frumoase …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei