fbpx
-0.3 C
Reșița
duminică, 03 decembrie 23

O serie de lucrări la drumurile județene vor fi recepționate până la sfârșitul anului

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca a susținut că până la sfârșitul anului vor fi recepționate o serie de lucrări la drumurile din județul pe care îl administrează, o afirmație îndrăzneață având în vedere că suntem în ultima lună din 2022 iar timpul nefavorabil ar putea întârzia finalizarea unor lucrări.

O să mai recepționăm drumuri. Se lucrează la drumul Oravița-Ciclova. Recepționăm, totodată, reparațiile pe sectorul de drum Poiana Mărului-Zăvoi, mai avem și două pietruiri și da, mai facem!”, a declarat cu fermitate președintele Consiliului Județean.

În același timp, Dunca îi asigură pe cetățenii județului că vor fi informați despre toate lucrările realizate până acum, dar și despre sumele care au fost investite în drumurile care ani de zile au fost un adevărat calvar pentru șoferi.

O să fac un bilanț la finalul anului când știm că nu mai putem lucra din cauza vremii, cu toate lucrările și fiecare cât a costat”, a precizat Romeo Dunca.

Pentru că suntem în plin sezon rece, un aspect care îi preocupă în acest moment pe cărășeni ar fi asigurarea drumurilor în caz de ninsoare. În acest context, administrația județeană a afirmat că toate drumurile din județ sunt acoperite cu servicii de deszăpezire, nefiind înregistrat niciun sector cu probleme pe raza județului.

Noi am avut un contract pe Muntele Mic și pe Semenic, sub antrepriză, contract pe care îl executa o firmă din Baia Mare, dar contractul a expirat în noiembrie și nu a mai fost reactualizat. Oricum noi îl avem acoperit, e contractat și nu sunt probleme”, a precizat Gheorghe Filipescu, directorul societății Aquacaraș, operatorul care a preluat prin încredințare directă serviciile de deszăpezire, în toamna anului 2021.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei