fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

„O stradă de talia Ardealului nemarcată, reprezintă un pericol“ – Felix Borcean

Lucrările de asfaltare a străzii Ardealului din Caransebeș nu au fost încă recepționate, constructorul mai având de făcut o serie de retușuri. Cu toate acestea, administrația locală a municipiului Caransebeș se grăbește să traseze atât cea mai importantă și circulată arteră a orașului (ieșirea spre Oțelu Roșu) cât și alte străzi din oraș.

„Am semnat deja ordinul de începere a lucrărilor de marcaj longitudinal și transversal a străzii Ardealului. O astfel de arteră nemarcată reprezintă o problemă pentru circulație. Avem un contract cu o firmă nouă, care nu a mai avut lucrări în municipiul nostru, care a oferit un preț foarte, foarte bun. Cam la jumătate din cât s-a licitat de alte firme. Nu e vorba doar de strada Ardealului, pentru că sunt și alte artere rutiere a căror marcaj s-a șters și necesită o trasare nouă“ a declarat edilul municipiului Caransebeș Felix Borcean.

Acesta s-a referit și la faptul că sistemul de supraveghere a orașului cu cele 40 de camere video, este funcțional:

spot_img

„Toate aceste camere sunt monitorizate la sediul Poliției Locale. Există o persoană care le deservește în permanență, dar rolul acesteia nu este de a supraveghea minut cu minut tot ceea ce se întâmplă în oraș; ar fi și imposibil. Avem în schimb înregistrările care se stochează pe fiecare cameră în parte și în cazul în care se produce un eveniment fie rutier, fie de altă natură, aceste înregistrări pot fi verificate“ a mai spus primarul Felix Borcean.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei