fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

OFICIAL! S-a stabilit data alegerilor prezidențiale și parlamentare

Coaliția de guvernare a finalizat discuțiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare.

Alegerile prezidențiale și cele parlamentare vor fi intercalate, au anunțat reprezentanții PSD și cei ai PNL.

Astfel, primul tur al prezidențialelor va fi pe 24 noiembrie, urmat de alegerile parlamentare pe 1 decembrie, apoi turul 2 al prezidențialelor pe 8 decembrie.

Coaliția de guvernare a finalizat discuțiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale si parlamentare.

Astfel, ținând cont și de opiniile exprimate de celelalte formațiuni politice, reprezentanții Coaliției au fost în consens în ceea ce privește organizarea alegerilor prezidențiale, după cum urmează:

  • primul tur în data de 24 noiembrie
  • al doilea tur în data de 8 decembrie.

De asemenea, s-a ajuns la un numitor comun pentru organizarea alegerilor parlamentare în data de 1 decembrie”, se arată în comunicatul de presă comun transmis de PSD și PNL.

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. Speram ca a luat in calcul coalitia la la ultimele alegeri le-a luat 3 saptamani sa numere voturile si sa anunte rezultatele oficiale. Spera, bazat pe ce (?), ca acum vor reusi dupa o saptamana pe alta?! Mai mult decat atat sper ca au luat in calcul si ca membrii sectiilor de votare trebuie platiti SUPLIMENTAR lucrand 2 sarbatori legale (30 NOV, 1 DEC). Daca nu au luat, GHINION !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei