fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Bocșenii petrec anul acesta alături de Carla’s Dreams și Nicu Novac!

Orașul Bocșa se pregătește de sărbătoare. Ca în fiecare an, în luna iulie au loc Zilele Orașului, care vin și anul acesta cu un program variat.

După ce la finalul săptămânii trecute, ne-am putut relaxa și distra la Zilele Reșiței, iar în această sâmbătă și duminică avem parte de adrenalină și cai putere în Valea Domanului, la finalul săptămânii viitoare ne îndreptăm atenția spre Bocșa, unde vor avea loc două seri de sărbătoare.

Zilele Orașului Bocșa se vor desfășura vineri și sâmbătă, 12 și 13 iulie. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Bocșa, alături de Casa Orășenească de Cultură Bocșa.

Sărbătoarea orașului Bocșa începe în forță vineri cu un concert Carla’s Dreams, seara de sâmbătă fiind dedicate muzicii populare. Printre cei care vor întreține atmosfera sunt: Adrian Stanca, Sanela Miloș, Nicu Novac și Nicoleta Novac.

Va fi spectacol la Bocșa și la finalul lunii august, atunci când va avea loc cea de-a treia ediție a Festival Moto-rock, cap de afiș al evenimentului fiind trupa Compact.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei