fbpx
-1.3 C
Reșița
vineri, 27 ianuarie 23

Oțelu Roșu, aproape de promovarea în prima ligă a voleiului românesc! Jucătorii lui Raul Oprișor la înălțime!

 

La Arad s-a desfășurat la finalul săptămânii turneul final de volei, acolo unde echipa de seniori din Oțelu Roșu a repurtat victorii importante în fața și chiar pe terenul combatantelor arădene, fiind în acest moment în situația de a aspira la un loc pe prima scenă a voleiului românesc.

După ce a încheiat pe locul secund în Divizia A 2 – Vest, formația de pe Valea Bistrei, pregătită de experimentatul Raul Oprișor, avea nevoie de 4 puncte pentru a intra la barajul din aprilie pentru accederea în prima ligă. Nu doar că au făcut meciuri impresionante, dar oțelarii au reușit să obțină cele 6 puncte puse în joc și astfel să aducă o rază de speranță, după multă vreme, pentru sportul cărășean.

spot_img

A fost ultimul turneu al Diviziei A2, în urma căruia ne-am calificat la barajul de promovare. Nu se știe momentan unde va avea loc barajul. Din datele mele sunt calificate din seria noastră echipa din Zalău și echipa Oțelu Roșu iar din cealaltă serie formațiile din Constanța și Suceava. Se va juca tot în stil turneu, adică vom disputa trei partide, fiecare cu fiecare. Primele două formații clasate vor accede direct în Divizia A“, a explicat antrenorul formației CS Oțelu Roșu, Raul Oprișor.

Despre ceea ce ar însemna promovarea pentru elevii săi, Oprișor a precizat: „Pentru a accede pe prima scenă a voleiului românesc echipa ar fi pregătită, în schimb pentru a supraviețui în Divizia A aș spune că nu. Asta pentru că este o oarecare diferență între A1 și A2. Echipa noastră este formată din juniori și creată pentru juniori. De aceea am și făcut-o pentru a juca mai multe meciuri, pentru a câștiga experiență, dar, iată, am prins conjunctura bună și am realizat și rezultatul acesta“, a declarat cu sinceritate antrenorul care a adus voleiul din Oțelu Roșu până în acest punct.

Antr. Raul Oprișor: „Nu putem decât să-i fim recunoscători domnului primar Mălăiescu“

Despre reacția de bucurie a primarului orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, antrenorul Raul Oprișor a declarat: „Ne-a sunat domnul primar, ne-a felicitat și s-a declarat încântat de rezultatul la care am ajuns. Iar noi nu putem decât să-i fim recunoscători domnului primar Mălăiescu pentru sprijinul pe care ni l-a acordat în tot acest timp. Încă nu i-am spus ce ar însemna accederea în Divizia A1, pentru că nu îmi place să mă îmbăt cu apă rece“.

Trebuie specificat că în componența formației de volei se regăsesc jucători băștinași din orașul de pe Valea Bistrei și doar doi „stranieri“ din municipiul Caransebeș, ultimul oraș din județ care ne-a oferit satisfacții în voleiul de ligă națională.

Așteptăm cu interes partidele de la barajul de promovare în prima ligă de volei, meciuri care se vor disputa din perioada 1-3 aprilie și urăm mult succes cărășenilor de la Clubul Sportiv Oțelu Roșu în misiunea lor dificilă.

 Sergiu TABAN

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei