fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Handbaliştii reşiţeni nu se lasă: victorie și cu CSM Oradea!

Sâmbătă, 19 februarie, în cadrul etapei a III-a a Play-off-ului de promovare al Campionatului Diviziei A, handbaliştii rossoneri au întâlnit în deplasare echipa CSM Oradea. Gazdele veneau după victoria de la Odorheiul Secuiesc, iar oaspeții după victoria de pe teren propriu în fața celor de la CSU Pitești.

Eliminarea lui Marius BAHAN după nici două minute de joc, precum și încercarea unui oficial de a penaliza echipa noastră după o așa-zisă depășire a spațiului tehnic de către antrenorul nostru, Radu BOTE, nesancționată totuși de către arbitrii, au confirmat premisele unei întâlniri dificile pentru reșițeni. După câteva atacuri ratate de către ai noștri, gazdele s-au detașat la patru goluri (2 – 6), în minutul 9, moment în care Radu BOTE a cerut timp de odihnă. Jucătorii noștri revin în joc, mențin ecartul de 2 – 3 goluri, iar în minutul 19 egalează: 9 – 9. Gazdele revin la conducere, dar rossonerii egalează în minutul 21: 11 – 11. Până la pauză orădenii se distanțează la două goluri: 14 – 16.

După pauză, reșițenii se mențin în joc, datorită unei apărări foarte bune, dar și goalkeeper-ilor noștri, precum și a unor atacuri desfășurate cu răbdare și încredere în propriile forțe. Reușim o nouă egalare la 18, în minutul 36. Dar gazdele, revin și se distanțează la două, trei goluri. În atmosfera încinsă din Sala Antonio Alexe, jucătorii reșițeni, alături de micuța galerie, erau convinși că va fi o nouă egalare, după care nu vom mai ceda. Lucru care s-a și întâmplat, datorită ambiției și dăruirii echipei, în minutul 49, când am egalat la 24, prin Eduard BELCHITE! După cum a declarat și Marius BAHAN, jucătorii rossoneri coordonați de către Radu BOTE au știut să gestioneze mai bine jocul, menținând avantajul de partea lor până la final, ultimul fluier al arbitrilor consemnând victoria reșițenilor: 31 – 29!

spot_img

Astfel, după trei etape ale play-off-ului, reșițenii, alături de cei de la CSM Făgăraș, au punctaj maxim: nouă puncte!

Lotul cu care rossonerii au abordat meciul: Boban VUIȚĂ, Ionuț TĂNASĂ, Denis DUMUȚĂ – Marius NEGRU (5 goluri), Marius BAHAN (1 gol), Adrian ACEA, Snezan RADOSAVLEVICI (1 gol), Raul HEIMBACH (6 goluri), Marian NEGRU, Andrei BONDOC (3 goluri), Deniss KIRSCH (1 gol), Antonio GÎRBAN, Rareș SCURT, Dorian TURCUMAN, Lucian IGNAT (2 goluri), Eduard BELCHITE (12 goluri).

După meci, Marius BAHAN, coordonatorul Secţiei de handbal din cadrul CSM Reşiţa, a declarat: O victorie foarte frumoasă, muncită, deoarece ei ne-au condus mai bine de o repriză și jumătate, adică undeva la 45 de minute. Este important că am rămas în meci, un gol, două, egal, am fost acolo. Pe final de meci, am fost destul de lucizi ca să gestionăm foarte bine finalul. Ce mă bucură este faptul că se încheagă tot mai mult acest lot și iată și rezultatele: avem trei din trei! V-am zis, o luăm pas cu pas, vedem rezultatul la final. Îmi felicit jucătorii, staff-ul, acești tineri minunați care s-au dedicat sută la sută în acest meci!”

Pentru reșițeni urmează meciul din primul tur al Cupei României Fan Courier, pe teren propriu, miercuri, 23 februarie, de la ora 17,00. Iar în etapa a IV-a a play-off-ului, programată sâmbătă, 26 februarie, rossonerii vor jucă în deplasare cu CSM Odorheiul Secuiesc.

Miruna MIHANCEA

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei