fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Pașaport pentru vacanță!

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Caraș-Severin își deschide porțile și îi așteaptă pe copii cu surprize inedite în cadrul evenimentului PAȘAPORT PENTRU VACANȚĂ.

Astăzi, în intervalul orar 08:30 – 16:00, vor fi preluate cereri de eliberare a pașapoartelor
pentru minori. Aceștia se pot prezenta singuri (în cazul minorilor cu vârsta peste 14 ani, cu declarație din partea părinților autentificată în țară de notarul public) sau însoțiți de părinți (în cazul minorilor cu vârstă mai mică de 14 ani, conform prevederilor legale), pentru a depune cererea de eliberare a pașaportului, fără a fi nevoie de programare prealabilă.

Documentele necesare pentru eliberarea pașapoartelor pentru minori sunt prezentate aici: https://pasapoarte.mai.gov.ro/category/pasaport/documente-necesare-pasaport/.

spot_img

Contravaloarea emiterii pașaportului simplu electronic este de 258 lei pentru persoanele care au împlinit vârsta de 12 ani, respectiv 234 lei pentru minorii cu vârsta mai mică de 12 ani. Plata contravalorii pașaportului se poate efectua online, exclusiv prin platforma de plăți virtuale www.ghiseul.ro sau la casieriile unităților CEC Bank.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Caraș-Severin …

    … ”pașaportează” copiii și de ziua lor.
    Se poate bucurie mai mare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei