fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

WOLF’S RUN 2022 – Oravița

În organizarea Liceului Teoretic „Gen. Dragalina“ din Oravița, cu sprijinul primăriei și a unor sponsori inimoși, astăzi se va desfășura în zona Poiana Lup – Poiana Brădet, o acțiune dedicată copiilor din Oravița și nu numai.

„Este un eveniment susținut de Fundația umanitară Timișoara Bio-Nera și Decatlon. Sunt două componente, una de biciclete și una de alergare, iar copii vor fi împărțiți și ei în două grupe de vârstă: 5 – 9 ani, respectiv 10 – 14 ani“ a declarat pentru Reper24 profesorul Cosmin Ciorman, principalul arhitect al evenimentului dedicat zilei de 1 iunie.

„Va fi o cursă de alergare cu obstacole de 2 Km lungime, iar componenta de biciclete 1,2 Km pentru cei mici și 4 km pentru cei cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Traseul este făcut între Marila și Brădet, într-o poieniță de la marginea pădurii. Este o zonă accesibilă copiilor, traseul este curățat, marcat și nu va prezenta riscuri pentru copii“ a mai afirmat profesorul Cosmin Ciorman.

spot_img

Organizatorii mizează pe o prezență de aproximativ 600 de copii, atât de la școlile din Oravița cât și din Timișoara, din Dumbrăvița, precum și din alte localități ale județului Caraș-Severin.

Toți copii vor primi un tricou, bandană, sandvici, apă, o medalie pentru toți cei ce vor reuși să treacă linia de sosire, precum și diplome, cupe și un ghiozdănel pentru cei de pe podium.

„Printre mulții sponsori ai acestui eveniment se numără și măicuțele de la Mânăstirea Nera care au pregătit câte o sticlă de sirop pentru toți participanții la această întrecere. Este un sirop făcut de măicuțe în mânăstire, din muguri de pin și ghimbir“ a mai adăugat profesorul Cosmin Ciorman.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei