0.7 C
Reșița
marți, 30 noiembrie 21

Pentru al 4-lea an consecutiv va suna clopoțelul și la Liceul Max Aușnit din Caransebeș

Din cei peste 37 de mii de elevi din Caraș-Severin înscriși în noul an școlar 2020 – 2021, 668 sunt cuprinși în învățământul privat. O parte dintre aceștia pornesc într-un nou an de studiu la Liceul Tehnologic Max Aușnit din Caransebeș, care îi va pregăti în meseria de mecanici de aviație.

Despre această nouă serie de elevi ce vor fi pregătiți în liceul caransebeșean, directorul aeroportului, Gabriel Olariu, a declarat pentru Reper24:

„Dacă în alte unități de învățământ din Caransebeș există un deficit de elevi în clasa a 9-a, noi avem clasa plină. Ne-am propus să fim 16 elevi în acest an școlar și avem clasa plină. Oamenii au început să-și dea seama de valoarea acestei școli. Și nu doar oamenii, ci și industria de profil“.

spot_img

„Am avut la sfârșitul lunii trecute întâlniri la București cu reprezentanți ai unor firme mari, de prestigiu din domeniu care sunt interesate de elevii noștri, sunt interesate să vină la Caransebeș să-și deschidă puncte de lucru pentru a putea beneficia de forța de muncă ce se specializează aici. Veștile sunt bune“, a concluzionat Gabriel Olariu, directorul societății Aeroportul Caransebeș.

Deschiderea anului școlar la Liceul Max Aușnit din Caransebeș este programată pentru ora 12, iar la festivități și-a anunțat prezența și edilul municipiului, Felix Borcean.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei