fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Peste 26,5 milioane de lei pentru rețele de apă și canalizare din Moldova Nouă, Anina și Teregova! Contractul a fost semnat!

Aquacaraș derulează în această perioadă cel mai mare proiect cu finanțare din fonduri europene din Caraș-Severin, peste un miliard de lei fiind investiți în modernizarea și extinderea infrastructurii de apă și canal din județ. Peste 26,5 milioane de lei din această sumă merg către Moldova Nouă, Anina și Teregova.

Contractul pentru executarea lucrărilor din cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea rețelelor de distribuție a apei și a rețelelor de canalizare în Moldova Nouă, Anina și Teregova” a fost semnat cu firma SC AWE INFRA SRL, anunță reprezentanții Aquacaraș.

Prin contractul de lucrări se urmărește dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în Moldova Nouă, Anina și Teregova. Acest obiectiv va fi realizat prin extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și de canalizare menajeră, fapt ce va conduce la îmbunătățirea calității vieții și a stării de sănătate a populației. De asemenea, se vor reduce pierderile, obținându-se totodată o furnizare continuă și la o presiune optimă a serviciilor menționate anterior”, precizează Gheorghe Filipescu, directorul general al Aquacaraș.

Proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Caraș‐Severin este cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Dezvoltare Durabilă 2021- 2027.

Citește si:  Gata cu „o vidanjă la tot județul!“ Aquacaraș, dotată cu utilaje și echipamente de ultimă generație!

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei