fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

„Politica este un maraton, nu o cursă de sprint”. USR Caraș-Severin și-a stabilit ținta pentru 2024!

Cel puțin un parlamentar USR în Caraș-Severin, aceasta este ținta anunțată de reprezentații partidului cu doi ani înainte de viitoarele alegeri parlamentare. Deloc descurajați de rezultatele obținute la alegerile de acum doi ani, când nu au reușit să obțină decât puțin peste 7% din voturile cărășenilor care au trecut pe la urne, membrii USR sunt convinși că lucrurile se vor schimba peste 2 ani.

Pentru că județul Caraș-Severin nu are în acest moment un parlamentar USR, ne dorim tare mult ca în 2024 să dăm cel puțin un parlamentar USR în Caraș-Severin și suntem aici să îl sprijinim pe colegul Andrei Plujar și organizația USR Reșița și Caraș-Severin să îndeplinim acest obiectiv”, a declarat Cristian Ghica, senator USR, în cadrul unei vizite de lucru derulată la finalul săptămânii trecute la Reșița, alături de Cristian Ghinea, fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene și de europarlamentarul Vlad Botoș.

La alegerile din 2020, USR Caraș-Severin (pe atunci Alianța USR PLUS) nu a reușit să convingă decât un procent relativ scăzut al electoratului să le acorde încredere. Unul din motive, în opinia președintelui filialei județene, Andrei Plujar, este acela că alianța a pariat pe oameni mai puțin cunoscuți, fără experiență în politică, fără să apeleze la cunoscutele „transferuri” de la alte partide. Dar „politica este un maraton, nu este o cursă de sprint”, este de părere Andrei Plujar, convins că în 2024, USR Caraș-Severin va obține un scor mult mai bun decât în urmă cu doi ani.

spot_img

„Evident că rezultatele noastre nu au fost pe măsura celor din marile centre universitare, din județele cu o populație mult mai mare decât a județului Caraș-Severin și cu o medie de vârstă mai mică, cu o populație mai activă. Anumiți colegi au decis că poate drumul lor în politică s-a încheiat în momentul în care au avut, să zicem, rezultate mai slabe sau o primă dezamăgire. Eu consider totuși că politica este un maraton, nu este o cursă de sprint și dacă ne-am asumat, prin lozincile USR-ului și prin ceea ce a însemnat USR-ul, că aducem oameni noi în politică, era foarte greu, nu doar în Caraș-Severin, ci în multe județe din țară, să ai rezultate imediat.

În prezent suntem în reconstrucții cu multe filiale. Mă bucur să văd că USR-ul încă atrage, inclusiv în Caraș-Severin, și cu oameni noi alături de noi, împreună cu marea majoritate care au decis să rămână în USR și să lupte în continuare pentru idealurile care ne-au adus în acest partid, cred că vom reuși să avem rezultate mult mai bune pe viitor.

USR CS, astăzi, cu doi ani înainte de alegerile din 2024, stă incomparabil mai bine decât cu doi ani înainte de alegerile din 2020. Plus că suntem mai maturi, avem deja o primă experiență, pentru că alegerile din 2020 au fost primele la care am participat. Noi am refuzat să facem la momentul respectiv transferuri, am încercat să luăm oameni cu o gândire sănătoasă și ne-am asumat de atunci că rezultatele vor veni pe termen lung. Deci, eu cred că suntem din punctul acesta de vedere pe plus și mă bucur că membrii care au rămas sunt cu adevărat USR-iști”, a afirmat Andrei Plujar.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Specimenele astea au „negociat” PNRR și au băgat România în rahat.

    Să reamintim și faptul că aceeași adunătură a dat doi miniștri la sănătate, miniștri care au făcut praf sistemul de sănătate și au dispărut din peisaj (Voiculescu și Mihaila).

    Să reamintim și declarația „liderului” partidului: „ANI nu ar trebui să se uite la 3000 de lei pe lună”. Adică cei de la USsR pot umfla salariile și dau indicații la ANI ce să facă și unde să se uite.

    Să reamintim și lista cu membrii care au dezertat după ce au ieșit la iveală ilegalitățile și dosarele unor #penali din USsR ?

    P.S. Pulujar ăsta mișcă ceva prin Reșița ? Că lumea îl vede doar pe la Reper și prin campanie. În rest … pauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei