-0.3 C
Reșița
marți, 18 ianuarie 22

Premieră! Festivalul Focului, un eveniment exploziv dedicat Reșiței industriale!

Municipalitatea continuă seria evenimentelor marca Reșița 250, cu o premieră, Festivalul Focului, un eveniment dedicat Reșiței industriale!

În acest weekend, sâmbătă și duminică, Centrul Civic devine scena unde, împreună vom călători în timp, în vremurile în care furnalele mocneau, iar viața din Reșița se definea prin „lupta zilnică cu focul”, sunt cuvintele organizatorilor adresate reșițenilor și nu numai.

Evenimentul este unul inedit prin aceea că Festivalul Focului îmbină teatrul, dansul contemporan și arta vizuală în toate formele ei, completat de jonglerii cu foc, acrobații ce îți taie respirația și recuzite spectaculoase.

spot_img

Un adevărat spectacol de lumină, culoare și mișcare, ce aduce în prim-plan peisajul „Cetății de foc” și va încânta prin unicitatea momentelor artistice puse în scenă de coregraful Mario Grosu, îndrăzneala acrobațiilor lui Flaviu Cernescu, momentele actoricești oferite de Dan Mirea și spectacolul de foc executat de Amor Flammis- teatrul pirotehnic de la Timișoara.

Sperăm că prin această prezentare organizatorii v-au convins să luați parte la un moment artistic 100% unic. Festivalul Focului, un altfel de spectacol, un altfel de eveniment!

Ar putea fi o imagine cu foc şi text
Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei