24.7 C
Reșița
marți, 17 mai 22

Premieră pe piața imobiliară din Reșița! Black Friday la apartamentele City Center!

O analiză realizată de experții în domeniu arată că dezvoltatorii de apartamente tind să se alinieze trendului organizării de promoții de Black Friday. Ofertele speciale constau, în general, în reduceri de prețuri, alternativa fiind reprezentată de un loc de parcare gratuit sau o bucătărie mobilată. Anul acesta, cei de la City Center se alătură și ei, în premieră, trendului de Black Friday. Cu o ofertă de neratat!

City Center Reșița vine cu discounturi semnificative de Black Friday!

Black Friday nu mai este de mult doar o zi, ci se întinde pe mai multe zile sau chiar săptămâni. Tocmai de aceea și cei de la City Center s-au conformat și au decis să ne surprindă cu două săptămâni de promoții în perioada 10-25 noiembrie.

Sunt puse la bătaie 3 apartamente cu reduceri substanțiale, care variază între 5.000 euro și 12.000 euro, în funcție de modelul de apartament ales.

spot_img

Numărătoarea inversă a început!

Pentru întrebări și detalii suplimentare, cei de la City Center îți stau la dispoziție de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, la sediul de pe strada I.L. Caragiale, nr.16, etaj 3 sau la numărul de telefon 0739-395.030.

Lasă-te inspirat și alege unul din cele 3 apartamente din promoție la un preț avantajos!

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei