0.7 C
Reșița
marți, 30 noiembrie 21

Peste 4.700.000 de lei, investiți în construirea unei săli de sport la Reșița! Lucrările încep luni!

O nouă sală de sport va fi construită la Reșița. Lucrările vor începe luni, 15 noiembrie, termenul de finalizare fiind de 11 luni. Proiectul este derulat prin Compania Națională de Investiții.

Este vorba de sala de sport a Liceului Teologic Baptist, iar proiectul care are o valoare de peste 4.700.000 de lei, include realizarea sălii de sport cu parter și etaj și amenajarea zonelor exterioare (zonă verde, parcare, drum acces) pe o suprafață totală de 2.920 de metri pătrați.

Mulțumim doamnei Manuela Irina Pătrășcoiu, directorul general al CNI, pentru sprijinul acordat în realizarea acestei investiții.

spot_img

Clădirea va cuprinde suprafețe de joc pentru baschet, tenis și volei, vestiare dotate complet și zonă pentru spectatori cu capacitate de 102 locuri”, precizează primarul Reșiței, Ioan Popa.

Citește si:  „Să vină alături de noi și le facem pe toate”! Mesajul primarului Ioan Popa pentru reșițeni

Citește si:  Reșița merge spre verde! Alte cinci stații pentru încărcarea mașinilor electrice, disponibile în municipiu

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări! Nu-i cam mică „zona pentru spectatori” de numai 102 locuri? Asta înseamnă 3-4 clase. Ori, în fazele superioare ale competițiilor școlare, de regulă, asistă toată școala, dacă nu și o bună parte din școala oaspete!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei