fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Premierul Marcel Ciolacu, focusat pe orașul Bocșa

Cartierul Nufărul din Bocșa are cea mai mare aglomerare de blocuri de locuințe din oraș. Cu toate acestea, ani la rând a fost dat uitării din punct de vedere al investițiilor. Despre această zonă, actualul edil al orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu a declarat:

„Avem foarte mulți copii în acea zonă. Tocmai de aceea, în primul meu mandat de primar, am reușit să construiesc o școală cu clasele 1 – 4 pentru că nu exista vreuna în zonă. Am reușit, atunci, printr-un program al Ministerului Învățământului. În urmă cu 3 ani s-a inaugurat o grădiniță și tot în acea zonă am construit o sală de sport în urmă cu câțiva ani“.

Pentru că în zonă mai era disponibil un teren de aproximativ 3 mii de metri pătrați, edilul s-a consultat cu cetățenii pentru a stabili destinația acestui loc viran.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu mai mulți părinți am aflat că toți își doreau un loc de joacă în zona respectivă și totodată un parc. Am luat această hotărâre, dar lipsea sursa de finanțare. Tocmai de aceea doresc să mulțumesc actualului prim-ministru Marcel Ciolacu, cel care, prin intermediul Guvernului României, a alocat un milion de lei pentru această investiție și vreau să-i mulțumesc și pe această cale și în numele părinților care locuiesc în zonă“.

Lucrarea a fost scoasă la licitație și executată într-un timp relativ scurt: au fost montate mai multe aparate de joacă pentru cei mici, bănci, arbori ornamentali, sisteme de udare, flori și multe altele.

„Cu prilejul deschiderii noului an școlar, vom inaugura acest parc și loc de joacă. Cei mici vor avea parte de un spectacol cu clovni și multe alte surprize și îi așteptăm pe toți să se alăture acestei deschideri“, a mai adăugat primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei