fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Președintele Dunca, despre alocarea pe Anghel Saligny: „Emoția noastră nu este legată de bani, ci de constructori”

Consiliului Județean Caraș-Severin îi vor fi alocați aproape 140 de milioane de lei prin Programul național de investiții Anghel Saligny. Banii ar urma să fie folosiți pentru modernizarea a trei tronsoane de drum: DJ 573A – DN 57 Vrani-Vărădia-Berliște-Nicolinț, DJ 683 Zăvoi-Poiana Mărului și DJ 571C – DN 57 Ciclova Română-Socolari-Potoc. Președintele forului județean, Romeo Dunca, se declară mulțumit de alocare, dar și îngrijorat de ce va urma. Partea cea mai grea va fi găsirea unui constructor care să ducă la bun sfârșit proiectul, este de părere acesta. În timp util și cu respectarea standardelor de calitate.

Putem spune că Programul Anghel Saligny, început pe vremea guvernului Orban, este o promisiune onorată de PNL și pusă în aplicare de guvernul PNL-PSD.

Emoția noastră nu este legată de bani, ci de constructorii pe care îi vom găsi să realizeze proiectele, să pună în operă acești bani și să transforme proiectele într-o realitate în favoarea cetățenilor. Pentru că nu e suficient că primim banii, problema este constructorul. Având în vedere că sunt atâtea lucrări pe Anghel Saligny, probabil că o să avem o reală problemă cu constructorii. Pentru a urgenta puțin lucrurile, noi am urcat deja pe SICAP DALI-urile pentru drumuri”, a precizat pentru Reper 24, Romeo Dunca.

spot_img

Reamintim, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a făcut publică vineri lista cu obiectivele de investiții ce vor fi finanțate prin Programul național de investiții Anghel Saligny, în județul Caraș-Severin. Au fost aprobate spre finanțare 127 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.337.458.285,44 lei.

Citește si:  OFICIAL! 127 de proiecte din Caraș-Severin, finanțate prin programul Anghel Saligny! Vezi lista completă

Citește si:  „Nu mă așteptam la asta”! Investiție de zeci de milioane de euro, în pericol?

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Redactia REPER24 de ce nu publica dosarele penale si ilegalitatile pe care le face Dunca pe Muntele Mic ?
    Un astfel de impostor, care vrea „binele judetului”, dar in fata caruia primeaza binele personal, ar trebui mediatizat peste tot, impreuna cu ilegalitatile savarsite, ca sa stie carasenii ce conducator au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei