24.7 C
Reșița
marți, 17 mai 22

Președintele Dunca îl vrea pe Coco Galescu șeful Salvamont Caraș-Severin

Astăzi, la finalul ședinței de Consiliu Județean, președintele Romeo Dunca a adus în discuție în cadrul conferinței de presă situația Salvamont Caraș-Severin.

Dunca a afirmat că, în conformitate cu noua organigramă, va fi un nou departament unde va fi angajat un om în plus, urmând ca ulterior serviciu să devină unul independent de Direcția de Drumuri Județene, în subordinea căruia se află în prezent.

Nu-i firesc ca serviciul de Salvamont să depindă de cei de la Direcția de Drumuri Județene. El va trebui să devină de sine stătător, să aibă personalitate juridică și în modul acesta credem că va putea să acceseze și anumite sume de bani în așa fel încât dotarea lui să fie făcută așa cum trebuie și nu pe bani de la buget.

spot_img

Adică nu se vor putea auto-finanța, vor fi în continuare ajutați de noi, dar vor avea posibilitatea să-și acceseze anumite fonduri pentru dotare”, a declarat Romeo Dunca.

Noul serviciu va avea și un nou șef, persoana care ar putea ocupa această funcție ar fi cunoscutul alpinist Cornel Galescu.

„Va avea loc un concurs la care domnul Nistor (n.n. Ioan Nistor, actualul șef Salvamont) va putea liniștit să participe, nu-i îngrădește nimeni dreptul.

Am un om pe care vreau să-l pun să ocupe această funcție până când va fi organizat concursul și va participa după aceea la concurs alături de domnul Nistor. Mă gândesc la Coco Galescu, nu am hotărât, rămâne să vedem”, a declarat în final președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Dă o dracu ‘ de competenta! Eu îmi pun oamenii mei, fac ce vreau, eu sunt boier Dunca. Asta ar fi traducerea liberă a liberalului baron. Mi-e greață! Arendasii la putere, să doarmă boierii liniștiți.

  2. O mate eroare au facut cărășenii cand l-au ales pe Duncă. Daca era asa frumos si deștept il alegeau de multa vreme in Timis… dar in Caras nu sunt asa de multi hoti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei