fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Primărie nouă la Marga! Primarul Nicolae Beg își dorește o clădire administrativă etalon în Caraș-Severin!

Destoinicul primar de pe Valea Bistrei, Nicolae Beg, despre care am scris și o vom mai face-o, atâta vreme cât personajul ne oferă motive să scriem, grație activităților sale administrative, ne demonstrează încă odată că este omul faptelor.

La Marga, la primărie, a început de ieri să cadă câte-o țiglă, două, trei, dar totul într-un mod asistat și organizat pentru că angajaților din această instituție li se pregătește ceva… frumos.

Este vorba de o nouă clădire a primăriei comunei Marga, concepută încă din stadiul de proiect să corespundă tuturor standardelor europene, așa cum și-a dorit de mai multă vreme primarul ales Nicolae Beg, cel care afirmă că noul mandat din 2024 și-l va putea onora în viitoarea clădire administrativă.

Dacă într-o primă etapă, actuala clădire seculară va fi demolată, prin proiectul depus de edilul Nicolae Beg și finanțat de Compania Națională de Investiții, începând din luna aprilie va fi ridicată de la sol viitoarea clădire a primăriei Marga.

Vă reamintesc faptul că primarul de Marga, Nicolae Beg este din anul 2017 și președintele Filialei Județene Caraș-Severin a Asociației Comunelor din România – AcoR.

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei