5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

Primarii cărășeni și-au spus of-ul la întâlnirea cu reprezentanții administrației județene

La invitația vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, alături de Dumitru Ursu, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Carașului – Valea Almăjului – Clisura Dunării” și reprezentanți ai administrației județene, la sediul Palatului Administrativ, a avut loc o întâlnire de lucru cu primarii care sunt membri în ADI.

Întâlnirea a avut ca scop stabilirea demersurilor legale pe care primăriile le au de făcut, în vederea extinderii rețelei de gaz în zonele respective din județ.

Tot în aceste zile, la Palatul Administrativ, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi alături de Răzvan Murar și  Emanuel Gușe, reprezentanții Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Teritoriale Comunitare de Utilități Publice – Agenția Teritorială Vest, reprezentanții SC AQUACARAȘ SA și ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Acvabanat, s-au întâlnit cu reprezentanții administrațiilor locale ai comunelor din județ.

spot_img

Întâlnirea a avut ca scop conștientizarea problemelor existente la nivelul fiecărei unități administrative, precum și stabilirea demersurilor necesare pentru autorizarea serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare.

Au fost prezentate soluțiile optime pentru eficientizarea funcționării sistemelor de alimentare cu apă, canalizare și stații de epurare existente sau în curs de execuție de la nivelul comunelor din județul Caraș-Severin. Există posibilitatea ca sistemele de apă-canal să fie gestionate de structuri autorizate ale autorităților comunale sau preluarea sistemelor de către operatorul regional SC AquaCaraș SA, au precizat într-un comunicat de presă, reprezentanții Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei