2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Primarul Popa s-a răzgândit! „Este mai bine să stăm cuminți în perioada aceasta”

Primarul Ioan Popa s-a răzgândit. După ce în urmă cu câteva luni anunța că festivalul Custom se va ține anul acesta, edilul reșițean revine asupra deciziei. În cadrul unei conferințe de presă susținută recent, primarul Popa a declarat că a analizat situația cu colegii din Primărie și că au decis împreună ca festivalul să nu aibă loc nici anul acesta.

Conform declarațiilor de acum câteva luni ale edilului reșițean, festivalul Custom ar fi urmat să aibă loc anul acesta într-o formulă mai restrânsă, cu formații  preponderent românești. Dar, după ce a cântărit lucrurile din toate unghiurile, primarul Ioan Popa a decis să șteargă totuși de pe listă festivalul și anul acesta.

Am analizat cu colegii mei cam ce s-a întâmplat și care a fost parcursul evenimentelor din țară și am decis de comun acord să abandonăm anul acesta festivalul Custom. S-a dovedit o decizie inspirată. Cazuistica pe pandemie este în creștere. Nu știu dacă Untold-ul va merge cum a mers în alți ani. Din datele pe care le am, lucrurile nu sunt roza nici acolo și cred că este mai bine să stăm cuminți în perioada aceasta”, a afirmat zilele trecute primarul Ioan Popa.

spot_img

 

Karina TINCUL

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

 1. Cazuistic
  Cazuistic, adjectiv
  Sinonime: metafizic, religios, teologic.
  Cazuistică
  Cazuistică, substantiv feminin
  Sinonime: dialectică, iezuitism, ipocrizie, sofistică; (prin extindere) argumentare subtilă, dibăcie, ingeniozitate, subtilitate.

  Domnul Primar să mai pună mâna pe o carte (măcar pe un dicționar)…nu face rău nimănui!

 2. Chiar daca este primarul unui orășel ,domnul primar se dovedește un om înțelept care nu ignora pericolele infectării.Din păcate Clujul este condus de un personaj care se străduiește din răsputeri să împiedice orice forma de minima prevenție organizand mega festivaluri pe banda rulanta.Este un Sosoaca masculin,pentru care „virusul nu se exista”.

 3. „Am anal….”, a afirmat zilele trecute primarul Ioan Popa.

  A socotit că nu ies lovele dacă primeşte doar vacginaţi (după leje).
  Iar dacă o încalcă public … zboară la mă-sa, că duşmanul de clasă nu doarme.
  Asta e tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei