24.7 C
Reșița
marți, 17 mai 22

Lucrări în valoare de peste 3.000.000 de lei, recepționate în comuna Vermeș

În comuna cărășeană Vermeș au fost recepționate săptămâna aceasta lucrările derulate în cadrul a două proiecte importante pentru comunitate: refacerea a trei poduri peste pârâul Tramnic și a modernizarea unor străzi calamitate. Ambele proiecte au fost derulate prin Compania Națională de Investiții, ridicându-se la o valoare de peste 3 milioane de lei.

Cu fiecare obiectiv implementat suntem mai aproape de îndeplinirea angajamentelor asumate în campania electorală”, declară primarul comunei Vermeș, Ion Iacob Damian. Conform edilului, în primul proiect, a cărui valoare se ridică la aproape 1.200.000 de lei lei, este vorba de refacerea a trei podețe peste pârâul Tramnic, distruse în urma unor inundații. „La proiectul acesta am avut o mică problemă. am fost nemulțumit de modul în care au turnat asfaltul și le-am cerut să refacă terasamentul la unul din poduri. Vreau ca orice obiectiv realizat la noi în comună să fie unul de calitate”, a mai precizat primarul Ion Iacob Damian.

În ceea ce privește modernizarea străzilor, este vorba de un proiect în valoare de peste 2.100.000 de lei, care a vizat reabilitarea străzilor Samoș, Murariu și Ersig Sivale.

spot_img

Străzile au o lungime de aproximativ 800 de metri fiecare și nu pot să zic decât că sunt mulțumit de rezultat. S-au asfaltat străzile, s-au făcut rigolele și podețele de acces. Restul străzilor din comună au fost asfaltate în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui proiect derulat pe fonduri europene, prin care am modernizat și căminul cultural. A fost o lucrare bine executată, sunt deja 10 ani de atunci și nu avem o fisură în asfalt”, a mai precizat pentru Reper 24, primarul Ion Iacob Damian.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei