fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Primarul Cristian Miclău se ține de cuvânt și arată că poate!

Visul devine realitate! La Herculane se regularizează malurile râului Cerna, spun reprezentanții administrației locale.

Urmare a numeroaselor demersuri făcute de Primăria Orașului Băile Herculane, Apele Române au achiziționat serviciile de elaborare a studiului de fezabilitate „Amenajare râu Cerna pe sector Băile Herculane – confluență râu Belareca”, începând din zona centrului istoric până la confluența cu râul Belareca, transmit reprezentanții Primăriei Băile Herculane.

La sfârșitul lunii octombrie, la Băile Herculane a avut loc prima întâlnire cu proiectantul investiției, reprezentanții Apelor Române Banat și conducerea Primăriei Băile Herculane.

spot_img

În cadrul acestei întâlniri, Primăria Orașului Băile Herculane a prezentnat toate datele tehnice pe care le deține, propunerile de idei și proiecte de investiții, documentațiile de urbanism (PUZ – Zona Vicol) aflate în curs de avizare.

Prezentarea acestor date sunt absolut necesare în realizarea unei investitii fezabile care să îmbine partea tehnică cu aspecte sociale legate de calitatea vieții oamenilor și a turiștilor.

Fac aceste precizari, întrucât propunerea noastră este ca, odata cu regularizarea râului Cerna să se creeze o zona de promenadă de-a lungul râului Cerna, astfel încât turiști și localnici să se bucure de cel mai ionizat aer din țară.

De asemenea, doresc să mulțumesc instituției Apele Române Banat și tuturor factorilor implicați în realizarea acestei investiții în cel mai frumos loc din România”, a declarat primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău.

 

Lorena POENARU 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei