fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Primarul Doru Cîrdei investește în sănătatea comunității!

Comuna Zăvoi trece printr-o amplă transformare, primăria având mai multe proiecte pentru dezvoltarea localităților din UAT în cele trei domenii prioritare: educație, sănătate și infrastructură. Sănătatea oamenilor este un lucru important pentru fiecare comunitate, de aceea orice primar încearcă să le asigure locuitorilor servicii medicale de calitate, iar primarul Doru Cîrdei nu face excepție. Edilul a investit 450 de mii de lei din bugetul local în repararea și modernizarea dispensarului uman din Măru.

Primarul a mărturisit că își dorește ca la obiectivul refăcut să vină medici de diverse specializări, fiind purtate până acum discuții cu specialiști în cardiologie, ortopedie și hematologie

Comuna are în prezent un medic de familie, iar investiția va crea condiții optime pentru a atrage și alți medici pentru comunitate. Pe perioada lucrărilor, cabinetul unde medicul de familie poate să facă consultațiile se află în apropiere de Primărie, într-o clădire pregătită pentru a deveni dispensar medical provizoriu.

Lorena POENARU

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei